Werken bij2022-08-10T09:30:50+02:00

Maatschappelijke kinderopvang.
Een goede start voor iedere toekomst

Voor pedagogische talenten

Vind jij het belangrijk om werk te hebben dat er echt toe doet? Wil jij het verschil maken in het leven van een kind?

Denk dan eens aan een baan in de maatschappelijke kinderopvang.

Want ieder kind heeft talent, ieder kind heeft toekomst – maar niet ieder kind krijgt dezelfde kansen op een goede toekomst.

Ben jij onze pedagogische professional?

Wij geloven in opvang voor élk kind in Nederland, dus niet alleen voor kinderen van werkende ouders die het kunnen betalen.

Gelijke kansen; dat zou toch veel eerlijker zijn? En als kinderen samen opgroeien, leren ze al heel jong dat iedereen erbij hoort. Bovendien is kinderopvang heel goed voor de ontwikkeling van kinderen

In de kinderopvang ben jij de professional die kinderen ziet, stimuleert en begeleidt waardoor ze groeien en zelfvertrouwen krijgen. Dat vraagt van jou dat je kinderen leert omkijken naar zichzelf en naar elkaar.

Voor de ouders ben jij de professionele partner in de opvoeding aan wie zij hun kind toevertrouwen. Niet zomaar een baan dus!

Samen met al je collega’s help jij kinderen tussen nul en dertien jaar om zich te ontwikkelen tot volwassenen die geven om elkaar en om de wereld.

Spreekt jou dit aan? Dan pas jij bij ons!

Vind een leuke maatschappelijke kinderopvang in jouw buurt!

Maatschappelijke kinderopvangorganisaties zijn hard op zoek naar pedagogische talenten!

Vind je het belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen? En wil je werk dat er echt toe doet? Kies dan voor maatschappelijke kinderopvang.

Kijk op het overzicht hieronder welke maatschappelijke kinderopvang bij jou in de buurt zit. We hebben 5000 locaties in Nederland en vangen iedere dag 200.000 kinderen op. Er is dus vast wel eentje bij jou in de buurt.

In dit overzicht vind je per provincie de websites van onze maatschappelijke kinderopvang. Kan je meteen hun vacatures bekijken. Met contactgegevens.

Kinderen kennis laten maken met de hightech wereld.
De wereld van morgen

Kinderen kennis laten maken met de hightech wereld.
De wereld van morgen

De maatschappelijke kinderopvang in Nederland biedt een goede start aan het kind – ieder kind, waar het ook vandaan komt en opgroeit. Zodat ieder kind alle kansen heeft op een mooie toekomst.

Maatschappelijke kinderopvang. Een goede start voor iedere toekomst!

Goede Start Stories

Ga naar de bovenkant